Peste 100.000 de euro, furaţi de un tânăr de la iubita sa, au fost găsiţi îngropaţi în pământ. Hoţul a fugit din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banii au fost ascunşi în pământ FOTO Poliţia Română
Banii au fost ascunşi în pământ FOTO Poliţia Română

Poliţiştii din Timiş încearcă să dea de urma unui tânăr suspectat că a furat peste 170.000 de euro de la concubina sa şi a fugit din ţară. O parte din sumă, peste 100.000 de euro, a fost găsită îngropată în pământ.

O femeie de 38 de ani din Lugoj, judeţul Timiş, a rămas fără 170.000 de euro pe care i-a moştenit şi pe care îi ţinea în casă. Femeia l-a indicat ca principal suspect al jafului pe fostul său iubit, cu opt ani mai tânăr.

„La data de 19 mai a.c, ca urmare a activităţilor întreprinse şi în baza probatoriului administrat, s-a stabilit că exista posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locaţii din comuna Boldur, judeţul Timiş.

Astfel, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, poliţiştii din Lugoj au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Boldur.

În urma percheziţiilor, au fost descoperiţi 110.300 de euro. La o locaţie au fost găsiţi 20.000 de euro, îngropaţi în curtea casei, iar, la a doua locaţie, au fost găsiţi 90.300 de euro, îngropaţi într-o anexă”, a anunţat Poliţia Timiş.

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma hoţului, despre care au date că este plecat din ţară.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite