Pedeapsă teribilă în Primăria Timişoara. Robu l-a lăsat pe viceprimarul Traian Stoia fără secretare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viceprimarul Traian Stoia va trebui să se descurce fără secretare
Viceprimarul Traian Stoia va trebui să se descurce fără secretare

Primarul liberal Nicolae Robu a decis să trimită cele două secretare ale viceprimarului PSD-ist Traian Stoia, să munceasă la Direcţia Tehnică.

Situaţie fără precedent la Primăria Timişoara. Nicolae Robu, supărat pe viceprimarul Traian Stoia, despre care spune că acţionează împotriva echipei conduse de el, a găsit o modalitate inedită să îl pedepsească. Acesta l-a lăsat pe Stoia fără cele două secretare!

“Nu este în regulă ce s-a întâmplat la ultimele două şedinţe de Consiliu Local. Este inadmisibil ca într-o instituţie, ca de altfel în orice echipă, să nu existe unitate. Este inadmisibil ca viceprimarul să voteze împotriva proiectelor echipei din care face parte, să încerce să le boicoteze. Indiferent de opţiunile sale politice, este viceprimar şi trebuie să lucreze solidar cu colegii de echipă, în slujba cetăţenilor”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul susţine că au fost două situaţii în care Traian Stoia nu a acţionat corect faţă de echipă. Pentru a descuraja pe viitor ca Stoia să acţioneze împotriva echipei conduse de el, primarul a recurs la anumite măsuri.

“De fiecare data când se manifestă împotriva echipei din care face parte îi voi lua ceva. Acum îi voi lua cele două secretare, pe care le voi trimite să muncească la Direcţia Tehnică, de unde şi provin. Avem foarte mult de lucru acolo, din păcate angajări nu se pot face, posturile sunt blocate. Avem nevoie de oameni”, a mai spus Robu.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite