Patronul spălătoriei „Niagara”, ucis de iubita de 18 ani, era judecat în celebrul dosar DIICOT „minore pentru VIP-uri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Ardelean, bărbatul omorât marţi la Timişoara, era inculpat într-un dosar DIICOT aflat pe rol FOTO Facebook
Dan Ardelean, bărbatul omorât marţi la Timişoara, era inculpat într-un dosar DIICOT aflat pe rol FOTO Facebook

Omul de afaceri Dan Ardelean, ucis marţi seara cu mai multe lovituri de cuţit de iubita sa de 18 ani, era judecat şi în dosarul „minore pentru VIP-uri”, în care un judecător şi un poliţist au fost deja judecaţi recunoscându-şi faptele. În acest dosar, Dan Călin Ardelean era acuzat că a beneficiat de serviciile sexuale ale unor minore racolate de interlopul Paul Mânzu.

Un bărbat de 48 de ani din Timişoara, patron al spălătoriei auto „Niagara”, a fost ucis marţi seara cu mai multe lovituri de cuţit de o tânără în vârstă de 18 ani, care îi era concubină. Kyro, aşa cum îi spunea omul de afaceri iubitei sale acuzate acum de omor, provine dintr-o familie dezorganizată, iar în urmă cu doi ani a fugit de acasă. În ultima perioadă, tânăra a suferit de tulburări de comportament, la momentul crimei aflându-se sub tratement medicamentos.

Potrivit unor surse apropiate lui Dan Ardelean, în ultima perioadă, Kyro locuia cu mama bărbatului, iar în seara crimei, între bărbat şi tânără ar fi avut loc o ceartă pe tema banilor în urma căreia fata l-a înjunghiat din spate pe bărbat.

În ultima perioadă, Dan Călin Ardelean a avut şi probleme cu legea, fiind trimis în judecată în celebrul dosar DIICOT „minore pentru VIP-uri”. În dosarul în care fostul judecător Nicolae Tomuş şi fostul poliţist Ovidiu Gâţan au fost deja condamnaţi cu suspendare pentru că şi-au recunoscut faptele, Dan Ardelean era judecat alături de interlopul Paul Mânzu şi alte VIP-uri, fiind acuzat că a beneficiat de serviciile sexuale ale unor minore „livrate” de Paul Mânzu. Procesul penal faţă de Dan Călin Ardelean va înceta ca urmare a decesului inculpatului.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite