O şcoală generală de prestigiu din Timişoara se extinde prin construcţia a două clădiri. Va avea sală de sport, opt săli de clasă şi şapte laboratoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licitaţia pentru execuţia extinderii Şcolii Generale nr. 16 s-a finalizat. Urmează să se construiască două noi corpuri.

Şcoala Generală nr.16, din zona Tipografilor, este una dintre şcolile cu prestigiu din Timişoara. 

Din lipsă de spaţiu o parte din elevi sunt nevoiţi să înveţe într-una din clădirile fostului Liceu Energetic, de pe strada Lorena. 

Municipalitatea se pregăteşte să extindă Şcoala Generală nr.16. Licitaţi pentru execuţia lucrărilor s-a finalizat, a anunţat viceprimarul Dan Diaconu. 

„Contractul prevede două noi corpuri de clădire ce vor aduce şcolii opt noi săli de clasă, o sală de sport, o sală multifuncţională şi şapte cabinete de specialitate, alături de amenajări în curte pentru sport şi recreere. Odată finalizat, proiectul va permite revenirea în acelaşi corp de clădire a claselor ce îşi desfăşoară activitatea acum pe strada Lorena, permiţând şi un proces educaţional într-un singur schimb - cel de dimineaţa. Şcoala Generală 16 este una de mare prestigiu şi foarte căutată în Timisoara, iar această intervenţie va aduce o schimbare pozitivă pentru toţi cei ce învaţă aici”, a anunţat Dicaconu, pe pagina sa de Facebook.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite