O nouă inaugurare în Bastion. Elena Udrea, aşteptată să verifice şi ea lucrarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bastion, Timisoara
Bastion, Timisoara

Finalizarea lucrărilor din Bastion este exploatată la maximum. Ieri, au fost inaugurate lucrările de Consiliul Judeţean. Astăzi este rândul primăriei să facă un tur pe partea de clădire care îi aparţine. Joi, este aşteptat la Timişoara şi ministrul Dezvoltării, Elena Udrea.

Bastionul este demn de un oraş european după lucrările ca la carte executate de firma germană. Podul refăcut complet, terase din iarbă, încălzire în podea sau scena pentru spectacole din curtea interioară sunt noutăţile absolute din Bastion. Autorităţile exploatează însă la maximum Bastionul. Ieri, locaţia a fost inaugurată de Consiliul Judeţean, astăzi Primăria Timişoara a invitat presa în Bastion, iar joi este aşteptată la Timişoara Elena Udrea, pentru Bastion şi alte lucrări făcute din bani europeni.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Spaţiine de aici vor fi exploatate şi de firmele care abia aşteaptă să intre în Bastion. „Oricâte presiuni şi intervenţii vor fi, se va intra numai cu licitaţie. Tarifele vor fi cele de pe piaţă”, a spus preşedintele Constnatin Ostaficiuc. După refacerea Bastionului au rezultat peste 9.000 de metri pătraţi de spaţii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite