O minoră, viitoare mireasă într-o nuntă ţigănească aranjată, a dispărut fără urmă. Familia bănuieşte că a fost răpită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora dispărută ar fi trebuit să fie mireasă într-o nuntă ţigănească
Minora dispărută ar fi trebuit să fie mireasă într-o nuntă ţigănească

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale o caută pe Sara Stancu, o fată de 14 ani din Timişoara, membră a clanului Stancu, care a dispărut fără urmă. Minora ar fi trebuit să fie mireasă, dar familiile de rromi nu s-au mai înţeles.

O fată de 14 ani din Timişoara, membră a clanului de rromi Stancu, a fost data dispărută după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Potrivit poliţiştilor, minora a dispărut de acasă duminică. „La data dispariţiei fata purta rochie şi bluză de culoare neagră, fiind încălţată în pantofi tip balerini de aceeaşi culoare”, anunţă poliţiştii.

Datele puse la dispoziţie de familia minorei dispărute arată că tânăra are înălţimea de 1.57 metri, 55-60 de kg, constituţie atletică, păr şaten lung, faţă ovală, ochi căprui.  Familia Stancu bănuieşte că fata a fost răpită de o altă familie de rromi, între cele două clanuri existând o înţelegere eşuată pentru căsătoria copiilor.

Sara Stancu

Într-un plan de măsuri pentru sezonul estival, poliţiştii din Timiş au alocat un spaţiu generos prevenirii scandalurilor dintre clanurile de rromi. Cu ocazia semnării protocolului între forţele de ordine, şeful IPJ Timiş a spus că familiile de rromi sunt atent monitorizate, fiind cunoscute conflictele care izbucnesc între acestea, odată cu venirea în ţară, din străinătate.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite