O femeie de 58 de ani din Timişoara dispărută fără urmă. Familia suspectează că femeia a fost răpită de pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Budeanu (58) de ani a dispărut în timp ce se îndrepta spre serviciu FOTO Facebook/Maria Mona
Maria Budeanu (58) de ani a dispărut în timp ce se îndrepta spre serviciu FOTO Facebook/Maria Mona

Poliţiştii din Timişoara sunt în alertă după ce fiul unei femei în vârstă de 58 din Timişoara a anunţat dispariţia mamei sale, care a plecat luni dimineaţa la lucru, dar nu a mai ajuns, având totodată telefonul închis. Familia a refăcut traseul femeii, iar în baza unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere, fiul femeii crede că mama sa a fost luată cu forţa de pe stradă.

Maria Budeanu (58 de ani) este angajată a unui fast food din centrul comercial Bega. Luni dimineaţa, femeia a plecat la serviciu, dar nu a mai ajuns, având telefonul închis încă de la ora 8.00. Familia femeii a alertat Poliţia, cerând în acelaşi timp sprijinul timişorenilor de pe Facebook. „Dispărută luni (13.feb.2017) în jurul orei  6-7 dimineata. Nu a ajuns la locul de muncă. Telefonul era închis încă de la ora 8:00. Cine ne poate ajuta cu mai multe informaţii dacă a vazut-o, era îmbrăcată aproximativ ca în poză, avea poşetă şi mai o plasa. Telefon: secţia 3 - 0256 402 604 sau familia – 0760338866”, este anunţul de pe Facebook, însoţit de fotografia Mariei Budeanu.

Brian Budeanu, fiul femeii dispărute, a declarat că a refăcut, cu ajutorul unei camere de supraveghere traseul mamei sale, o cameră de supraveghere a unei societăţi comerciale de pe Calea Şagului surprinzând-o pe femeie în timp ce se îndreaptă spre serviciu, dimineaţa după ora 7.00. Din imagini se poate vedea că femeia este urmată de aproape de un bărbat care îşi asunde faţa cu ajutorul căciulii şi al gulerului de la haină. Fiul femeii suspectează că mama sa a fost luată cu forţa de pe stradă de persoanele care apar în imagini, tânărul estimând că mama sa a dispărut la intersecţia străzilor Ciprian Porumbescu cu Şagului. Brian Budeanu a mai declarat că înainte cu câteva seri, mama sa ar fi fost urmărită de un bărbat mai tânăr care i-a făcut avansuri.



„Poliţia a fost sesizată cu privire la dispariţie, iar acum se fac cercetări la faţa locului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Timiş, care au deschis o anchetă. 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite