Nicolae Robu a fost operat de un renumit chirurg din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de astăzi, Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş şi candidat USL la funcţia de primar al Timişoarei, a fost supus unei intervenţii chirurgicale în cadrul Institutului de Cardiologie din oraş.

Operaţia a vizat remedierea unor leziuni coronariene şi a fost realizată de către o echipă de chirurgi şi cardiologi din cadrul clinicii, împreună cu medicul Gunther Laufer, colaborator permanent al Institutului.

Intervenţia a durat trei ore şi a fost un succes. Medicii consideră că Nicolae Robu are nevoie de o perioadă de recuperare de aproximativ şapte zile, după care îşi va continua activităţile de campanie electorală.

“Opiniile specialiştilor şi faptul că Nicolae Robu a fost întotdeauna un om puternic ne îndreptăţesc să credem că acesta va reveni cât de curând. În această perioadă, Nicolae Robu s-a bucurat de susţinerea morală a multor lideri politici ai PNL, printre care preşedintele Crin Antonescu, Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Dezvoltării, Eduard Hellvig, care şi-au arătat dorinţa de a-l vizita în cursul zilelor următoare. Totodată, au transmis mesaje de încurajare toţi liderii politici locali. Mulţumim echipei de medici care a efectuat intervenţia, precum şi miilor de timişoreni care şi-au exprimat susţinerea pentru Nicolae Robu şi familia sa în această perioadă”,a transmis Alina Sabou, purtător de cuvânt PNL Timiș.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Timişoara despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite