Medicii o ameninţă cu tribunalul pe mama bebeluşului cu gura lipită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul bebeluşului cu gura lipită cu leucoplast a fost clasat de medicii de la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara. Infirmiera e nevinovată, mama a acţionat cu rea intenţie. Acum, conducerea spitalului discută dacă o va da în judecată pe Emanuela Crişan, mama care a acuzat-o pe infirmiera de la Neonatologie de abuz.

image

(click pe fotografie pentru galerie)

Comisia de disciplină şi cea de etică din cadrul Spitalului de Copii au stabilit că infirmiera acuzată că a lipit peste faţa unui copil de două luni, un leucoplast. pentru că acesta "urla ca un nebun", şi-a făcut treaba respectându-şi atribuţiile. Medicii au considerat că Emanuela Crişan, mama pruncului a acţionat cu rea intenţie şi a exagerat voit situaţia. "Imaginile apărute în presă sunt regizate de mamă, conform declaraţiilor martorilor şi nu seamănă cu modul de fixare efectuat de un cadru medical. Reaua intenţie a mamei este evidentă şi prin faptul că nu a sesizat conducerea spitalului sau şeful de secţie", a spus Mihai Gafencu, purtător de cuvânt al Spitalului "Louis Ţurcanu".

INCREDIBIL: O infirmieră a lipit gura unui bebeluş care plângea noaptea

Medicii de la Spitalul de Copii din Timişoara au considerat că "prezentarea fabricată prin fotografii efectuate ulterior şi probe contafăcute transmise direct în media au adus prejudicii imaginii spitalului", este precizat în comunicatul comisiei de disciplină.  Astfel, mama riscă să fie trasă la răspundere pentru că a pătat reputaţia instituţiei. "Având în vedere prejudiciul complet nejustificat creat imaginii spitalului ne rezervăm dreptul de a urma procedurile legale pentru repararea imaginii instituţiei", este precizat în comunicat.

image

(click pe fotografie pentru galerie)

Emanuela Crişan neagă acuzaţiile care i-au fost aduse de medici. "Se vede clar când sunt făcute pozele. Sunt făcute noaptea. De ce i-aş face aşa ceva copilului meu? Sunt dispusă să mergem la detectorul de minciuni, acolo o să se afle adevărul", a spus Emanuela Crişan. Femeia spune că nu vrea să dea în judecată spitalul şi lasă autorităţile să facă dreptate. "Am făcut o plângere la poliţie. O să îi las pe cei de la poliţie să ia măsurile necesare", a spus tânăra de 20 de ani.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite