Judecătorii care l-au eliberat pe ucigaşul cu Ferrari, Adrian Cocoană, au probleme cu DNA-ul: acuzaţii de mită şi trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Cocoană a fost arestat timp de patru luni, dar a fost eliberat de judecători
Adrian Cocoană a fost arestat timp de patru luni, dar a fost eliberat de judecători

Un rol important în scoaterea adevărului la iveală l-a avut avocatul timişorean Florin Kovacs, cel care o reprezintă pe mama lui Lucian Reja la procesul împotriva lui Adrian Cocoană, ucigaşul cu Ferrari. În urmă cu un an de zile a depus o plângere penală împotriva completului de judecată care a decis eliberarea din arest a lui Adrian Cocoană.

Totul s-a bazat pe o informaţie conform căreia cei trei judecători, membri ai completului de judecată, ar fi fost motivaţi financiar să accepte să îl elibereze pe Cocoană. Atunci, atât avocatul, cât şi mama lui Lucian Reja au fost audiaţi în mai multe rânduri.

La aproximativ un an de la plângerea penală, Bogdan Diaconescu, preşedintele completului de judecată care se ocupă de dosarul Cocoană, a fost audiat de DNA Dolj. Conform informaţiilor Adevărul de seară Timişoara, judecătorul este acuzat de mai multe fapte de natură penală, dintre care şi faptul că a acceptat o mită de 45.000 de euro.

„În sfârşit acuzaţiile noastre se confirmă. Sper că toate leprele din sistemul judiciar vor fi epurate. DNA trebuie să facă dreptate", a spus avocatul timişorean Florin Kovacs.

„Nu mă surprinde deloc ce se întâmplă la Craiova. Eu am spus că dacă justiţia nu face dreptate, atunci Dumnezeu îi va pedepsi pe ei. A venit ziua când se face curăţenie în justiţie. Nu mă aştept ca şi Cocoană să fie arestat din nou. Legea trebuie schimbată, iar justiţia din Oltenia trebuie curăţată. Asta nu o spun eu, ci toţi oamenii nedreptăţiţi", a spus mama lui Lucian Reja.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite