Internaţionalul din Insulele Capului Verde, Rodirlei Jose Ascensao Duarte, a semnat cu ACS Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul are 23 de ani şi a mai jucat de-a lungul anilor la FC Porto, Gil Vicente, Pinhalnoense şi Famalicao. Contractul este valabil pentru un sezon.

Ioan Timofte, preşedintele clubului ACS Poli Timişoara, l-a prezentat pe atacantul Rodirlei Jose Ascensao Duarte, cea mai noua echiziţiei a echipei bănăţene.

Internaţionalul din Insulele Capului Verde a semnat un contract valabil pe un an cu Poli, cu opţiune de prelungire a înţelegerii pe încă două stagiuni.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a fost legitimat în Portugalia la FC Porto, Gil Vicente, Pinhalnovense şi Famalicao.

”Rodi”, cum este poreclit atacantul, s-a pregătit de săptămâna trecută cu echipa timişoreană, trecând fără probleme şi testele medicale.


Republica Capului Verde este situate[ în regiunea Macaronesia din Oceanul Atlantic, în largul coastelor Africii de Vest. Insulele, anterior deşertice, au fost descoperite de navigatorii portughezi în secolul al XV-lea şi au fost colonizate de aceştia. A devenit un stat independent în 1975.

Arhipelagul este format din insulele Palmeyra, Boavista, Fogo, Bravo, Maio şi Sao Tiago.

Distanţa de la principala insulă până la cel mai apropiat punct al coastei africane, respectiv oraşul Dakkar, din Senegal, este de aproximativ 300 de kilometri.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite