FOTO Protest spontan în faţa fabricii Continental din Timişoara: “Vrem să respirăm aer curat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câteza zeci de timişoreni s-au adunat în faţa fabricii Continental FOTO: Ştefan Both
Câteza zeci de timişoreni s-au adunat în faţa fabricii Continental FOTO: Ştefan Both

Un grup de timişoreni s-au întâlnit în faţa fabricii de anvelope Continental, de la Pădurea Verde, pentru a protesta împortiva mirosului de cauciuc emanat de uzina germană

De aproape trei uni de zile, timişorenii încearcă să atragă atenţia asupra problemelor sub sloganul “Timişoara pute”. Aproape în fiecare zi, în zona de nord-est a oraşului, oamenii sunt nevoiţi să respire mirosul de cauciuc emanat de la Continental.

Este pentru prima dată când s-a organizat un protest în faţa fabricii de la Pădurea Verde, până acum întâlnirile fiind organizate în Piaţa Unirii.
 

“Am ieşit să protestez pentru că nu se poate trăi aşa. Cei care locuiesc în această zonă sunt nevoiţi să suporte putoarea de la Continental. Nu este corect faţă de o mare parte din populaţia acestui oraş”, a declarat unul din protestatri.


Timişorenii au purtat măşti sanitare, iar unii au avut chiar măşti de gaze. Ei au realizat câteva poze în faţa intrării principale ale fabricii, după care au plecat spre casele lor. Nimeni din partea societăţii germane nu i-a întâmpinat.


Citeşte şi:
 

Primarul Nicolae Robu admite şi el că "Timişoara pute!"

FOTO Protest inedit, cu măşti de gaze, sub sloganul "Timişoara pute!"

Concluziile lui Robu despre fabricile din oraş: La Procter&Gamble iese fum, dar nu miroase urât. La Continental pute, dar nu este fum

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite