Fată de 14 ani din Timişoara, dispărută după ce a plecat să îşi încarce telefonul, găsită într-un sat din Vâlcea, la iubitul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă de 14 ani din Timişoara, dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă până la nişte vecini să îşi încarce telefonul a fost găsită în viaţă. Fata era într-un sat din Vâlcea, la iubitul ei cu 11 mai mare.

Familia unei fete de 14 ani din Timişoara a făcut un apel disperat, pe Facebook, pentru găsirea adolescentei dispărute după ce a plecat de acasă până la o familie vecină să îşi încarce telefonul. Ulterior, a fost anunţată şi Poliţia, care a făcut publice datele fetei şi semnalmentele ei.

„La data de 03 martie, în jurul orei 08.00, CICOARE NICOLETA LARISA CLAUDIA ar fi plecat de la locuinţa de pe splaiul Nicolae Titulescu - clădire dezafectată lângă rambleul de linii ferate, din vecinătatea numărului 38, fără a reveni la domiciliu, unde locuieşte fără forme legale.  Semnalmente: înălţime  1.75  metri,  60 de kg, păr şaten drept şi des, ochi căprui,  faţă ovală,  forma  urechilor ovală,  fără semne particulare sau tatuaje şi ten deschis la culoare. La data dispariţiei,  minora purta o jachetă de culoare albastru închis tip fâş, bustieră de culoare neagră cu inscripţia  Adidas, pantaloni de trening din bumbac de culoare gri şi o pereche de adidaşi imitaţie de piele de culoare neagră”, anunţ duminică Poliţia Timiş.

Surse judiciare au declarat că fata a fost găsită, luni, teafără în satul Izvorul Rece, comuna Stoileşti, judeţul Vâlcea, Potrivit surselor amintite, fata imediat după ce a plecat de acasă, fata a fost luată de iubitul ei, cu 11 ani mai mare, şi dusă în satul din Vâlcea. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili condiţiile exacte în care a dispărut fata.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite