Fata care a scris „Balada lui Dragnea“ şi-a pus lumea în cap: „Cum permit cei care slujesc ca Dumnezeu să fie batjocorit cu oase putrezite?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marilena Mihailescu susţine că „Suntem un popor de pupători de oase şi devenim brusc credincioşi în zilele de sărbătoare, asta până dăm de un om cu carne pe oase şi care ne deranjează“.

Marilena Mihailescu, tânăra din Timişoara care a compus „Balada lui Dragnea: «Cine te-a făcut om mare, măi Grindeane, măi Grindeane?»“, care a însufleţit protestele #Rezist de iarna trecută, a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj pentru cei care se închină la moaşte. 

În postarea cu titlul „România, o Vale o Oaselor!”, Marilena Mihailescu spune că nu a dorit să aducă o ofensă nimănui, ci să deschidă „ochii celor ce dorm somnul nepăsării”. 

“Avem de toate! Avem Parascheva, Ioan, Grigore Decapolitul, Nectarie, Nicodim, Arsenie...

Avem oase, multe oase! 

Problema mare însa nu sunt oasele lor putrezite şi neputincioase, ci faptul că ne place mult îndobitocirea şi că într-un final o să ajunge noi înşine asemenea unor oase putrezite!

Da, sună dur ...dar deseori dăm dovadă de o îndobitocire în masă, ziua de astăzi fiind un exemplu viu a ceea ce înseamnă acest lucru; necunoaştere, idolatrie şi inconştienţa, iar toate acestea din cauza unor preoţi ce din păcate nu se aseamănă cu Ezechiel ...

Da chiar aşa, cine-i ăla Ezechiel? 

Unul care a mâncat aluat cu balegă şi a stat zile şi zile nemişcat pentru păcatele poporului său! 

Şi noi avem Ezechieii noştri, însă sunt opusul originalului. Şi ei mănâncă ceva cu miros greu, însă o fac pentru propriul folos şi pentru nenorocirea unei întregi ţări ce zace în neştiinţă.

Cum permit cei ce slujesc în slujba de preot ca Dumnezeu să fie batjocorit şi înlocuit cu oase putrezite, nu ştiu şi nu înţeleg de unde atâta neobrăzare...

Nu văd decât goană după bani şi un nume sus pus, nicidecum goană după Dumnezeu!

Suntem un popor de pupători de oase şi devenim brusc credincioşi în zilele de sărbătoare, asta până dăm de un om cu carne pe oase şi care ne deranjează. Atunci nu mai pupăm, ci scuipăm.

Rămânând la astfel de principii, să nu cârtim că ţara merge prost.Ţara merge la fel ca cei ce o locuiesc.

Cât timp rămânem la principul "crede şi nu cerceta", e trist, dar ne merităm soarta!

Trăim într-o idolatrie greu de descris şi digerat!”, a scris Marilena Mihailescu.

Citeşte şi:

„Balada lui Dragnea“ a devenit virală pe Facebook: „Cine te-a făcut om mare, măi Grindeane, măi Grindeane?“ VIDEO

Balada pentru Dragnea, cântată de o tânără din Timişoara, a cucerit România: 600.000 de vizualizări. „Mă gândeam iniţial să şterg filmarea“

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite