EXCLUSIV Un autocar plin cu studenți, care veneau din Oltenia la Timișoara, a rămas în „pana prostului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un student a fotografiat autobuzul Normandia rămas în pană de motorină
Un student a fotografiat autobuzul Normandia rămas în pană de motorină

Un autobuz al companiei Normandia, care circula, ieri, pe ruta Horezu-Timișoara a întârziat jumătate de oră, surse din rândul călătorilor susținând că autocarul a rămas fără motorină cu 30 de kilometri înainte de destinație. Un reprezentant al companiei susține că este exclusă această variantă. 

Oricine trece vinerea după-masa sau duminica seara prin zona Abatorului din Timișoara, vede  puhoi de tineri. Cei mai mulți sunt studenți, majoritatea din Oltenia, și așteaptă autocarele Normandia. Ieri au venit pe ruta Horezu-Timișoara cinci autobuze pline cu călători, majoritatea studenți. Un reprezentant al companiei susține că toate autobuzele au plecat la aceeași oră din Horezu. Mai mulți călători au semnalat însă că unul din autocarele Normandia a avut o întârziere de jumătate de oră după ce a rămas în pană de motorină. „În Recaș autocarul a oprit să o lase pe o bătrână și când trebuia să plece nu a mai pornit. L-am văzut pe șofer că a măsurat cu un băț nivelul motorinei. A dispărut aproximativ 20 de minute, a făcut rost de motorină cât să ajungem la prima benzinărie, de la ieșire din localitate, iar acolo a alimentat și am plecat mai departe”, a povestit un student care a călătorit, ieri, cu Normandia. 

„Este exclus”

Contactat telefonic, Marian Popa, coordonator de transport al Normandia, susține că este imposibil ca autocarul să fii rămas fără motorină. „Nu avea cum să rămână fără motorină. Este exclusă din start această variantă pentru că autocarele sunt alimentate la sediul central din Horezu, inclusiv pentru Horezu-Timișoara și retur. Nu am avut raportată nicio întârziere astăzi (n.r. ieri)”, a spus reprezentantul companiei. Marian Popa a mai spus că în cursul zilei de astăzi va verifica situația concretă și va reveni cu un punct de vedere. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite