Etapa contrastelor: cea mai grea înfrângere pentru Timba, victorie preţioasă pentru BC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii celor două echipe la finalul meciului direct. FOTO: facebook.com/baschetclubtimisoara
Jucătorii celor două echipe la finalul meciului direct. FOTO: facebook.com/baschetclubtimisoara

După ce s-au duelat în etapa din weekend-ul trecut, cele două reprezentante ale Timişoarei în prima ligă de baschet masculin şi-au continuat traseul: Timba a pierdut pe teren propriu cu CSU Asesoft Ploieşti, iar BC a câştigat în deplasare la Giurgiu.

După ce a pierdut marţi seara întâlnirea cu mult mai experimentata concitadină, Timba Timişoara a cedat şi în faţa campioanei CSU Ploieşti. Campionii s-au impus la Timişoara cu 102-69, în urma unui meci în care "urşii" au rezistat doar în primul sfert. "Valoarea echipei lor ne-a dat jocul peste cap. Asesoftul cred că putea bate astăzi pe oricine. Le-au intrat aruncările din toate poziţiile, noi n-am avut efectiv ce să facem. Am încercat să-i blocăm pe interior ne-au omorât cu aruncările de afară. Practic, la 3 puncte au avut cel mai bun procentaj al lor. N-am avut nicio şansă astăzi, deşi n-am jucat slab. S-a văzut că ne-am dorit, am avut din nou un joc spectaculos, dar din păcate insuficient", a spus antrenorul de la Timba, Bogdan Murărescu, citat de druckeria.ro.

De partea celaltă, BC Timişoara a completat cu o victorie în deplasare succesul de atapa trecută din meciul cu Timba. În urma unui meci cu răsturnări de scor, "Leii din Banat" s-au impus în cele din urmă la Giurgiu cu 79-68 şi îşi continuă cursa pentru un loc cât mai favorabil în clasament înainte de play-off.

În ultimele meciuri ale acestui an, Timba joacă vineri seara, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, iar BC Timişoara primeşte sâmbătă, ora 17.00, la sala "Constantin Jude", vizita echipei Farul Constanţa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite