Enel s-a împăcat cu RATT. Tramvaiele vor circula în Timişoara cel puţin două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Enel Energie a suspendat măsura de întrerupere a furnizării energiei electrice către Regia Autonomă de Transport Timişoara. Decizia vina ca urmare a unei scrisori, primite azi-noapte, din partea Primăriei Timișoara, document ce conține promisiunea că debitul restant va fi achitat în cursului săptămânii viitoare.

În decursul ultimilor 2 ani, RATT a uitat să îşi plătească facturile la curent electric. "Enel a încercat în numeroase rânduri să găsească o soluție prin care să sprijine RATT să își plătească datoriile, oferindu-i nu mai puțin de 6 convenții de eșalonare. Cu toate acestea, nici una dintre aceste convenții nu a fost respectată de RATT, ajungându-se chiar în situația în care restantele regiei au contabilizat, în decembrie 2010, circa 6 milioane de lei. Acest debit a fost plătit integral abia în luna august a acestui an și doar în urma eforturilor sistematice intreprinse", a comunicat biroul de presă al RATT.

După ce Primăria Timişoara a trimis o scrisoare oficială în care afirmă că plăţile vor fi făcute săptămâna viitoare, cei de la Enel au decis să nu întrerupă furnizarea curentului electric. Astfel, tramvaiele vor circula la Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite