Doi deputaţi PD-L şi fostul baron, Constantin Ostaficiuc, au „sărbătorit“ la DNA victoria lui Iohannis din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Popoviciu în subsolul clădirii în care se află sediul DNA Foto pressalert.ro
Alin Popoviciu în subsolul clădirii în care se află sediul DNA Foto pressalert.ro

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, şi deputaţii PD-L Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean au început campania electorală pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale cu o vizită la DNA, în dosarul licitaţiilor trucate de la aeroport.

Procurorii DNA Timişoara nu au ţinut cont că politicienii din Timiş au avut o noapte lungă după alegerile de ieri şi au programat noi audieri în dosarul licitaţiilor trucate de la aeroport. În acest dosar, cei trei „grei” ai PD-L Timiş sunt acuzaţi că în perioada în care Sămărtinean era director al aeroportului din Timişoara, iar Ostaficiuc preşedinte al CJT, s-a aranjat licitaţia pentru spaţiile comerciale din aeroport în aşa fel încât accesul în aerogară să îi fie asigurat unei firme deţinută de vărul deputatului PD-L Alin Popoviciu.

Potrivit pressalert.ro, cei trei politicieni au fost citaţi la DNA pentru noi discuţii pe marginea dosarului instrumentat de procurori. Potrivit sursei amintite, şeful PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, s-a lăsat aşteptat, timp de câteva minute, de avocatul său. După ce liderul democrat-liberal a stat în frig sperând că vor ajunge şi ceilalţi doi colegi ai săi de dosar să intre la DNA, a plecar doar cu avocatul. Deputatul Alin Popoviciu ar fi încercat să ascundă sosirea la DNA, intrând cu maşina în subsolul clădirii. “Nu mă ascund, dar asta e. Am cartelă de acces. Ne-au chemat pentru dosar”, a declarat Popoviciu pentru pressalert.ro. Cei trei politicieni PD-L au părăsit clădirea după aproximativ jumătate de oră de audieri. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite