Doi celebri mentaliști, la Timișoara. Anca și Lucca i-au uimit pe psihologi cu demonstrațiile lor

0
0

Lista celor mai mari magicieni și iluzioniști ai lumii care vor veni la Festivalului Internațional de Magie de la Timișoara este completată la categoria Mentalism de campionii Anca și Lucca.

Anca și Lucca vin din Austria FOTO Bestmanagement.at
Anca și Lucca vin din Austria FOTO Bestmanagement.at

Organizatorii Festival Internațional de Magie Time For Magic au anunțat noi vedete care vor veni la Timișoara.

Anca și Lucca vin din Austria și depășesc toate vechile clișee ale magiei.

Au câștigat trei medalii de argint și două de aur în doar cinci apariții la campionatele internaționale de magie, iar în 2017 au devenit campioni europeni la Mentalism.

În 2019, Anca și Lucca au primit Nostradamus d'Or pentru cel mai bun mentalist al Europei, iar în 2022 la Campionatul Mondial de Magie FISM din Quebec City, au fost primii la categoria Magie Mentală pentru interpretarea „The Mind-Reading Revolution”.

Spectacolele și iluziile mentalistul vienez Lucca implică aproape exclusiv publicul. Artistul reușește să realizează magie fără să fie ajutat de recuzită și pur și simplu creează iluzii în mintea invitaților săi.

Anca își provoacă soțul să demonstreze cine este cel mai bun mentalist. La recentele Campionate Mondiale de Magie, nici magicienii și nici juriul nu au putut crede că ea își folosește doar abilitățile unice fără alte trucuri și secrete.

„Ei sunt mentaliștii la Magic Gala Show. Psihologii, medicii, trainerii de NLP, specialiștii în tainele descoperirii gândurilor altora, sunt uimiți de inovațiile cu care aceștia pătrund atât de ușor în mintea oamenilor și scot informații imposibile de aflat. Cu toții ne vom pune întrebarea: oare cine ne mai cunoaște gândurile?”, a spus iluzionistul Lorenzo-Cristian, inițiatorul festivalului.

Vine și Bill Cheung, magicianul cu cărți

O altă vedetă care vine la Timișoara este Bill Cheung. A fost încoronat în 2018 campion mondial la Cartomagie la Convenția Fédération Internationale des Sociétés Magiques (FISM) din Busan, Coreea.

În cariera sa de magician a colindat peste 30 de țări și 60 de orașe de pe toate continentele, participând la nenumărate show-uri de televiziune.

“Bill Cheung are o tehnică şi o atenţie pentru detaliu de invidiat. Acestea fac magia lui să fie uimitoare. Iar publicului care va veni la Magic Gala Show de la Timișoara îi garantez că va fi un show pe care nu îl va uita niciodată. Te uiți și pare imposibil. Magia se întâmplă pur și simplu, fără să aibă la îndemână alte lucruri decât pachetul de cărți de joc. Iar când crezi că poți răsufla ușurat, alte minuni se întâmplă”, a mai declarat Lorenzo-Cristian.

Time For Magic va avea loc în 23 octombrie, la Sala Constantin Jude din Timișoara. La eveniment a fost confirmat și belgianul Aaron Crow care sosește în premieră în România.

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite