De ce vrea naşul mafiei imobiliare din Timişoara să facă puşcărie în Germania. Cârpaci Junior: „Acolo are piscină, cinematograf şi sală de sport”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din Frankfurt am Main, Ionelaş Cârpaci a solicitat să facă închisoare în Germania, pentru că este cetăţean german FOTO Arhivă Adevărul
Din Frankfurt am Main, Ionelaş Cârpaci a solicitat să facă închisoare în Germania, pentru că este cetăţean german FOTO Arhivă Adevărul

Ionelaş Cârpaci, devenit Ionel Sandner odată cu obţinerea cetăţeniei germane şi plecat în Germania înainte de a fi condamnat definitiv la 7 ani şi 2 luni de închisoare, se află în Frankfurt am Main. Fiul lui Ionelaş, Nelson Cârpaci, a declarat pentru „Adevărul” că baştanul nu se ascunde, anunţând autorităţile cu privire la locul în care se află. Nelson Cârpaci a spus şi motivele pentru care tatăl său vrea să facă puşcărie în Germania.

Solicitarea formulată de Ionelaş Cârpaci, condamnat la 7 ani şi 2 luni de închisoare pentru escrocherii imobiliare, de a executa pedepsa într-o închisoare germană este confirmată de fiul baştanului, Nelson Cârpaci. Acesta a declarat pentru „Adevărul” că  tatăl său nu se sustrage executării pedepsei, anunţând autorităţiile că este în Germania.

Stă în Germania foarte normal. Nu fuge de nimeni. Îşi aşteaptă doar dosarul să ajungă în Germania. M-am dus cu el să se predea acolo în Germania, dar nu se poate face nimic până nu-i ajunge dosarul din România. El e neamţ de 15 ani, nu de un an doi. Conform legii el poate să ceară să îşi facă acolo pedeapsa. Oricum, el în România nu o să rămână, sută la sută. Nu merge după statul român, merge după statul german. E admis deja. Trebuie doar să ajungă acolo motivarea şi ceau că e cetăţean neamţ şi nemţii nu îşi dau oamenii să facă pedeapsa în altă ţară”, a declarat Nelson Cârpaci pentru „Adevărul”.


Fiul lui Ionelaş Cârpaci a declarat că nemţii au stabilit aproape şi regimul de executare al pedepsei pentru Ionelaş, urmând ca baştanul să fie cazat într-o închisoare cu „cinematograf, piscină şi sală de sport”. Nelson Cârpaci a mai spus că Ionelaş ar urma să stea în închisoarea din Germania într-o cameră cu încă o persoană. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite