Capacitate 2017. Un elev de clasa a VIII-a din Timiş a susţinut examenul de Evaluare Naţională din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 4.000 de elevi din judeţul Timiş au susţinut miercuri proba a doua a examenului de Evaluare Naţională. Un elev din Timişoara a fost nevoit să suţină examenul în spital, suferind o fractură de picior în sâmbăta dinaintea începerii examenului.

A doua zi a examenului de Evaluare Naţională din Timiş s-a derulat fără incidente, nefiind niciun elev eliminat. La nivelul judeţului Timiş a fost, însă, un caz special, un elev fiind nevoit să susţină examenul în spital, unde a fost internat în urma unei fracturi la picior. Potrivit unor cadre didactice, copilul, elev în cadrul Liceului William Shakespeare din Timişoara, şi-a rupt piciorul din şold şi a solicitat înfiinţarea unei comisii speciale care să îl examineze în Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara.

Potrivit inspectorului – şcolar general adjunct al Judeţului Timiş, Mihaela Petrov, la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş s-a format o comisie specială care a mers la spital, acolo unde elevul a susţinut examenul fiind supravegheat video. În Timiş susţin examenul de evaluare naţională peste 4.000 de elevi.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite