Candidaţii USL au deschis şampania şi la Timişoara. Reprezentanţii PSD, PNL şi PC au urmărit împreună rezultatele Exit-poll-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii din Timiş ai Uniunii Social Liberale, cot la cot în sediul judeţean al PSD. FOTO: Vali Silaghi
Membrii din Timiş ai Uniunii Social Liberale, cot la cot în sediul judeţean al PSD. FOTO: Vali Silaghi

Rezultatele estimate prin sondajele făcute la ieşirea de la urne, care plasează Uniunea Social Liberală cu un procent al voturilor între 55 şi 58 la sută au fost primite cu aplauze la Timişoara.

Liderul PSD Timiş şi preşedintele Consiliului Judeţean, Titu Bojin, s-a arătat încrezător că alianţa din care face parte şi partidul său va câştiga toate cele 14 colegii din Timiş, 10 pentru Camera Deputaţilor şi patru pentru Senat. "Am convingerea că am câştiat toate cele 14 colegii, ne-ar bucura extrem de mult să fie aşa, ar fi o victorie cum PSD n-a mai avut niciodată în Timiş", a spus Bojin după anunţarea sondajelor.

Liderul PNL Timiş şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost necruţător cu adversarii politici. "Traian Băsescu şi ai lui au fost ultimii exponenţi ai comunismului şi securismului în România. Acest rezultat este un semnal că s-a încheiat cu securismul", a declarat Robu.

"Veteranul" grupului de candidaţi în Timiş din partea USL a fost Ilie Sârbu. "A fost cea mai frumoasă campanie pe care am făcut-o din 1993, de când m-am înscris în PSDR, până acum. După ce se vor da rezultatele oficiale finale vom putea vorbi de programe, planuri şi aşa mai departe", a spus Sârbu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite