Campioana României la rugby va avea cea mai modernă tabelă electronică din ţară, cadou de la Consiliul Judeţean Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tabela de marcaj de pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti
Tabela de marcaj de pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti

Rugbiştii de la RCM Timişoara au dus trofeul primit pentru titlul de cea mai bună echipă din România la Palatul Adminsitrati. Titu Bojin le-a promis cea mai modernă tabelă de marcaj din ţară

Jucătorii de la RCM Timişoara, campionii României la rugby doi ani la rând, au fost primiţi în Sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş, înainte de şedinţa ordinară de astăzi.

Rugbiştii au adus cu ei trofeul câştigat în acest an, care timp de o săptămână s-a aflat expus la Primăria Timişoara. Pentru următoarea săptămână, cupa va fi expusă la Palatul Adminsitrativ.

Titu Bojin, preşedintele CJT, le-a promis jucătorilor că în scurt timp vor avea cea mai modernă tabelă de marcaj din România, care va fi montat pe arena din cartierul Ronaţ.

“Îi anunţ pe cei de la RCM că ne vom ocupa de această tabelă electronică. Va fi cea mai modernă tabelă de marcaj al unei echipe de rugby din România. Vom fi alături de echipa de rugby, alături de Primărie şi Consiliul Local. Îi asigurăm că suntem interesaţi în realizarea unui nou teren de rugby. Că va fi la CFR, că va fi în altă parte, ne vom ocupa ca ei să aibă un stadion pe care îl merită din plin”, a declarat Titu Bojin.

Citeşte şi:

Scrisoarea unui mare campion: „Chiar dacă ai talent foarte mult, mediu sau puţin, asta nu înseamnă nimic dacă nu munceşti din greu”
 

VIDEO Mii de timişoreni au sărbătorit, în Piaţa Victoriei, campioana ţării la rugby: RCM Timişoara

Chester Williams părăseşte RCM Timişoara la trei zile după câştigarea celui de-al doilea titlu consecutiv

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite