VIDEO Mii de timişoreni au sărbătorit, în Piaţa Victoriei, campioana ţării la rugby: RCM Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rugbiştii au prezentat timişorenilor trofeul cucerit la Bucureşti Foto: pressalert.ro
Rugbiştii au prezentat timişorenilor trofeul cucerit la Bucureşti Foto: pressalert.ro

Rugbiştii de la RCM Timişoara au fost aşteptaţi în Piaţa Victorie de câteva mii de spectatori, care au sărbătorit câştigarea Super Ligii naţionale pentru a doua oară consecutiv

Rugbiştii de la RCM Timişoara au fost aşteptaţi în Piaţa Victorie de câteva mii de spectatori, care au sărbătorit câştigarea Super Ligii naţionale pentru a doua oară consecutiv.

Organizatorii au pregătit o primire cum se cuvine campionilor ediţiei 2012-2013 a Super Ligii naţionale de rugby. Evenimentul a fost organizat, duminică seara, în Piaţa Victoriei din Timişoara. 


Până la sosirea jucătorilor, pe scena din faţa Operei au concertat trupele AIM şi Sanctuar. Chester Williams şi compania au ajuns în centrul oraşului cu autocarul. Campionii au urcat pe scenă rând pe rând, în ovaţiile miilor de suporteri.

Alături de ei a urcat şi primarul Nicolae Robu, huiduit de o parte din fanipe motv că nu a acceptat ca RCM Timişoara să joace pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

S-a strigat minute bune „Campioni, campioni”, iar la final a avut loc un concert cu rockerii bănăţeni de la Cargo.

Reamintim că în finala campionatului, elevii lui Chester Williams au învins, pe terenul Arcul de Triumf din Bucureşti, CSM Baia Mare, cu scorul de 25-19.

Cătălin Fercu a fost desemnat cel mai bun jucător din ediţia de campionat 2012-2013.
 

Iată şi echipa campioană a României: Alexandru Ţăruş. Marian Căpăţână, Eugen Pungea, Valentin Popârlan, Marian Drenceanu, Stelian Burcea, Sorin Rus, Anthony Morrison, Valentin Calafeteanu, Cătălin Fercu, Jody Rose, Raymond Anesi, Paula Kinikilau, Shenan Ross, Gabriel Conache, Otar Turshvili, Dorin Lazăr, Lemeki Nabalei, Alexandru Dumitru, Jack Umaga, Daniel Carpo, Mădălin Lemnaru şi Samuel Maris.


Sursa video: www.timisoarastiri.ro

Citeşte şi:

FOTO Timişoara devine din nou campioana României la rugby

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite