Blocul de pe Brăiloiu, oficial renovat. Proprietarii încă sunt nemulţumiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi autorităţile au cheltuit aproape 800.000 de lei pentru renovarea blocului de pe strada Brăiloiu, unii proprietari încă sunt nemulţumiţi. Aceştia se plâng că au bunurile distruse  şi nu au bani pentru racordarea la utilităţi.

Autorităţile locale au participat, astăzi, la recepţia blocului explodat la începutul anului 2010, de pe strada Brăiloiu. După aproape doi ani de controverse şi scandal blocul arată ca şi nou pe dinafară.

image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

Lucrările au început efectiv în data de 19 septembrie 2011 şi au inclus refacerea elementelor structurale din beton, afectate de explozie, reabilitarea termică a clădirii prin şi refacerea branşamentelor la utilităţile existente. Acestea au fost încheiate în data de 19 decembrie 2011, în avans cu 28 de zile faţă de data contractuală pentru finalizarea lucrărilor. Dacă unii locuitări sunt gata să se întoarcă acasă de sărbători, alţii se plâng că nu au bani să îşi instaleze utilităţi noi, însă. "O să îmi petrec sărbătorile pe unde apuc. Este dezastru în casa mea iar deocamdată nu am bani să cumpăr utilităţi pentru instalaţiile sanitare", spune David, unul din sinistraţii de pe strada Brăiloiu

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite