Arhitectă omorâtă de un bărbat pe care l-a cunoscut cu doar câteva ore înainte: „Era foarte insistent. Se tot dădea la ea”

0
0
Laura Ana Vălean, în Veneţia, acolo unde a fost cu doar două zile înainte de accidentul de la Timişoara
Laura Ana Vălean, în Veneţia, acolo unde a fost cu doar două zile înainte de accidentul de la Timişoara

O tânără de 34 de ani din Bucureşti a murit într-un tragic accident rutier care a avut loc marţi dimineaţa pe strada Cluj, în zona Complexului Studenţesc din Timişoara. Tânăra decedată în accidentul rutier este Laura Ana Văleanu, o arhitectă din Bucureşti care se întorcea de la Bienala de Arhitectură de la Veneţia şi s-a oprit, pentru două zile, la Timişoara.

Un grav accident de circulaţie a avut loc marţi dimineaţa, pe strada Cluj din Timişoara. Şoferul unui Alfa Romeo a pierdut controlul volanului, a intrat într-un copac ornamental, s-a izbit într-un stâlp şi a revenit pe şosea. În urma impactului, o tânără de 34 de ani a murit pe loc. Şoferul care a provocat accidentul a coborât din maşină şi a fugit, fiind descoperit de poliţişti câteva ore mai târziu, într-un apartament din zona Soarelui. Bărbatul era plin de sânge şi de vopsea, găleţile cu tifel pe care bărbatul le transporta în maşină spărgându-se în momentul impactului.

Şoferul, care se numeşte Cristian Cătană şi are 39 de ani, a fost ridicat de poliţişti şi dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, urmând ca ancheta să continue pentru a se stabili condiţiile în care a avut loc accidentul.

Potrivit informaţiilor „Adevărul”, tânăra care a murit în tragicul accident de la Timişoara este arhitectul Ana Laura Văleanu, de 34 de ani din Bucureşti. Laura era singură la părinţi, iar weekend-ul care a trecut a fost la Veneţia la Bienala de Arhitectură, fiind prima ei ieşire din ţară. Pentru că o perioadă a locuit în Timişoara, Laura a oprit aici pentru a se întâlni cu vechi prieteni. „Era foarte entuziasmată că urmează să se reîntâlnească cu vechi prieteni după ce a avut o vacanţă foarte frumoasă la Veneţia”, a declarat o apropiată a tinerei decedate în accident.

Sursa video: voceatimisului.ro

Ajunsă la Timişoara, Laura s-a întâlnit cu prietenii ei, care au scos-o în oraş. „Pentru că îi plac foarte mult pisicile am dus-o La Pisici (n.r. un local în care clienţii se pot juca şi cu pisicile)”, a povestit un prieten al Laurei Văleanu. De altfel, tânăra a şi scris pe pagina ei de Facebook că se simte „norocoasă”, La Pisici. „Oameni frumoşi. Suntem pe drumul cel drept. Evolutie here we come!”, a fost mesajul postat de Laura cu câteva minute înainte de accident.

Drumul pe care se afla Laura era, însă, un drum greşit. În timp ce se afla în oraş cu prietenii, un bărbat băut bine, după cum l-a caracterizat un martor, a încercat să o curteze pe tânăra care a acceptat să îi lase un număr de telefon. „Era foarte insistent. Se tot dădea la ea”, a declarat un martor. Spre dimineaţă, Laura a plecat cu prietena ei din Timişoara spre casă. Bărbatul pe care îl cunoscuse cu câteva ore înainte o suna, însă, insistent pentru a se întâlni cu el. Tânăra a cedat, s-a întâlnit cu bărbatul şi s-a urcat cu el în maşină. Câteva minute mai târziu a avut loc accidentul în urma căruia Laura a murit.

Ce a rămas din maşină în urma accidentului. FOTO pressalert.ro

image

„Nu ştiu ce a fost în mintea ei de s-a urcat în maşină cu un bărbat pe care l-a cunoscut cu câteva ore înainte şi care mai era şi băut. Eu nici nu am ştiut că avea maşină”, a declarat un apropiat al Laurei potivit căreia şoferul care a produs accidentul şi a fugit apoi de la faţa locului băuse bine în noaptea respectivă. „Probabil pe un fond de fericire şi exaltare foarte mare nu a mai stat să analizeze lucrurile aşa cum ar fi fost mai bine”, a spus o altă prietenă a Laurei Văleanu. 

Şoferul a fost prins la şase ore de la accident

Şoferul care a provocat accidentul de la Timişoara, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost prins de poliţişti şi dus la Spitalul Judeţean Timişoara pentru prelevarea probelor biologice. Acesta a stat ascuns în apartamentul unor prieteni, care ştiau de accident, dar, se pare că nu şi de faptul că cineva ar fi murit. Bărbatul era plin de vopsea de la bidoanele pe care le-a transportat în maşină, care s-au spart în urma accidentului. Acesta a acuzat dureri mari şi a fost dus la spital pentru investigaţii. 

Conform portalului voceatimisului.ro, barbatul are zece coaste rupte, fractura la antebrat si un hematom la cap.


Şoferul care a provocat accidentul FOTO opiniatimisoarei.ro

Citiţi şi:

Şoferul care a provocat accidentul FOTO optm.ro

Accident mortal cu fugă de la locul accidentului, la Timişoara. Şoferul care a provocat accidentul a fost prins

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri