A sunat de şapte ori la 112 în speranţa că poliţiştii îi vor băga în seamă ameninţarea cu bombă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un timişorean cunoscut în rândul oamenilor legii drept adept al anunţării de alarme fals a recidivat în această după-amiază. Bărbatul a sunat de nu mai puţin de şapte ori pentru a anunţa că o sucursală a City Bank va fi făcută una cu pământul.

Ziua de luni părea să fie una liniştită la Serviciul de Urgenţă 112 până când unul dintre clienţii fideli ai poliţiştilor şi-a făcut, din nou, de cap. Omul avea chef de discuţii, astfel că a sunat de şapte ori pentru a fi sigur că cei de la antitero îi vor băga în seamă.

Un echipaj de jandarmi, unul de poliţişti comunitari, două echipaje ale firmei care asigura paza unităţii bancare şi încă o serie de echipaje de poliţie au intervenit în centrul oraşului.

Cu toate că timişoreanul care sunase să anunţe bomba a vorbit nu mai puţin de jumătate de oră cu dispecerii, omul nu a reuşit să spună cu exactitate la care sucursală a City Bank este aşa-zisa bombă. Astfel, poliţiştii au veridicat două unităţi bancare, dar rezultatul a fost cel aşteptat: alarmă falsă.

Şansele ca glumeţul să fie prins sunt mari, dar pedeapsa este o amendă de doar 500 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite