Victorie fără emoţii pentru campionii României la futsal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii (în alb) n-au avut emoţii în faţa ieşenilor
Mureşenii (în alb) n-au avut emoţii în faţa ieşenilor

City’us Târgu-Mureş a câştigat şi cea de-a paisprezecea partidă a sezonului, cu scorul de 5-1, în faţa celor de la CSMS Iaşi, într-o partidă disputată aseară în Sala Sporturilor. Echipa mureşeană s-a distanţat la cinci puncte în clasament faţă de echipa de pe locul secund, Smart Ionescu Bucureşti.

Oaspeţii, pregătiţi de Nelu Stancea (secundul lui Sito Rivera la echipa naţională) se pot lăuda că au înscris, poate, cel mai rapid gol al campionatului, în secunda 14, prin Radu Pisică, în urma unui contraatac.

Campionii au revenit rapid pe tabela de marcaj, iar golurile lui Bogdan Covaci, din minutele 4 şi 13, i-au adus în avantaj pe târgumureşeni. Cel mai frumos gol al primei reprize este înscris de căpitanul gazdelor, Lucian Nicuşan, în minutul 18, reluare sub bară. În partea secundă, City’us a mai punctate de 2 ori, o dată prin Gherman, în minutul 32, gol precedat de autogolul lui Cărare, căpitanul celor de la Iaşi, din minutul 25.

Rezultat final, City’us – CSMS Iaşi 5-1, iar echipa mureşeană conduce fără emoţii clasamentul primei divizii de futsal a României, urmând să îşi adjudece, cel mai probabil, cel de-al patrulea titlu de campioană..

Pentru târgumureşeni au început jocul: Iancu – Ignat, Gherman, Lupu, Covaci. Au mai jucat: Moldovan – M. Stoica, C. Matei, Nicuşan, Csoma, Oltean, Muntean, Togan.

În etapa viitoare, City’us va evolua în deplasare la ultima clasată, Inter Teliu Braşov, luni, 11 martie, de la ora 17.30.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite