Urmărit naţional şi internaţional prins de poliţişti la Band

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul a fost prins în localitatea Band
Suspectul a fost prins în localitatea Band

Poliţişti mureşeni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul Urmăriri, au reuşit ieri să îl reţină pe suspectul în cazul mai multor furturi comise în ţară şi în străinătate. Acesta era urmărit atât naţional, cât şi internaţional.

Bărbatul de 32 de ani, din Târgu-Mureş, a fost identificat cu ajutorul poliţiştilor din localitatea mureşeană Band, în care suspectul se ascundea. Acesta era conştient de faptul că poliţia se afla pe urmele lui şi a încercat să scape, adăpostindu-se departe de oraş.

După ce a fost prins, suspectul a fost introdus în Penitenciarul din Târgu-Mureş, unde îşi va ispăşi pedeapsa de 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

Anul trecut, poliţiştii mureşeni au mai reţinut două persoane pe numele cărora fuseseră emise mandate internaţionale de executare a pedepsei, pentru săvârşirea de infracţiuni economice sau pentru comiterea mai multor furturi. Primul a fost prins în comuna Fîntînele, iar celălalt la Luduş, acesta din urmă fiind căutat de autorităţile germane.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite