Un angajat al Azomureş, găsit mort în fabrică UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 60 de ani, angajat ca şi electrician la Combinatul chimic  Azomureş, a fost găsit mort în incinta societăţii.

UPDATE ora 11.00 Bărbatul a murit electrocutat

Medicii legişti au investigat amănunţit cadavrul bărbatului de 60 de ani, găsut mort în cadrul Combinatului chimic Azomure. Din primele cercetări rezultă că acest a murit electrocutat.

"Am analizat microscopic degetele mâinii drepte, iar trei dintre acestea prezintă semnele electrocutării. Am chemat poliţia pentru a face fotografii detaliate. Cadavrul mai prezintă şi un traumatism cranian, dar cel mai probabil acesta a rezultat în urma căderii, după electrocutare. Aşteptăm poliţia pentru fotografii detaliate, apoi vom efectua şi necropsia", a precizat Laszlo Hecser, medic legist.

La faţa locului s-au deplasat inspectorii ITM, dar şi poliţiştii şi procurorii criminalişti. Trupul bărbatul a fost transportat  ieri la IML pentru efectuarea autopsiei.

Ancheta este în desfăşurare, inspectorii ITM urmând să stabilească dacă este sau nu vorba despre un accident de muncă. Vom reveni cu detalii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite