Ultimul film din seria British Documentaries a fost premiat la Festivalul BAFTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmul a fost premiat în 2011 la festivalul BAFTA
Filmul a fost premiat în 2011 la festivalul BAFTA

Timp de aproape o lună, pasionaţii de film din Târgu-Mureş au avut oportunitatea de a urmări gratuit documentare britanice de excepţie, premiate la diverse festivaluri de specialitate, în cadrul proiectului British Documentaries.

Ultimul film din seria filmelor britanice va fi proiectat azi la cinema Arta, urmând ca din weekendul viitor să avem parte de filme poloneze, astfel că mureşenii nu vor fi lăsaţi de izbelişte de către reprezentanţii Asociaţiei K'ARTE, organizatorii British Docuemntaries, alături de British Council Romania.

În această seară, începând cu ora 18.30, mureşenii vor putea urmări filmul „Între viaţă şi moarte”, în regia lui Nick Holt. Acesta este un documentar impresionant despre responsabilitatea de a alege între viaţă şi moarte pentru victimele unor tragice accidente rutiere, în care se pune întrebarea până la ce punct viaţa merită trăită atunci când ea înseamnă doar a respira şi nimic mai mult.

Cu imagini nu de puţine ori şocante, „Între viaţă şi moarte” aduce spectatorul în faţa unor forme extreme de suferinţă umană. Regizorul Nick Holt a primit premiul BAFTA la categoria „Documentar”, în 2011, pentru acest film.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite