Târgu-Mureş: Concert DJ Project şi Giulia, în Summer Sense

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai apreciate formaţii de muzică mainstream din România, DJ Project, va susţine un recital spectaculos în această seară de la ora 22.00 în proaspăt înfiinţatul club Summer Sense din Complexul Weekend.

Invitata specială a trupei va fi Giulia, care va interpreta, printre altele, cunoscutele hituri „Nu“, „Regrete“ şi „Prima noapte“. Trupa DJ Project a luat fiinţă în octombrie 2000, fiind ideea a doi DJ din Timişoara: DJ Gino Manzotti (Handke Guiseppe ) şi DJ Maxx (Floarea Ovidiu Nicolae). Anul următor, aceştia au lansat primul album, intitulat „Experience“, iar în 2002 au ieşit pe piaţă cu un nou disc, „Spune-mi tot ce vrei“.

În 2004, DJ Project devenea trupa cu cea mai îndelungată prezenţă în Romanian Top 100: 40 de săptămâni, cu single-ul „Lumea ta“, care avea să îşi înceapă cariera europeană un an mai târziu, fiind promovată de Ministry of Sound, ea mai importantă casă de discuri din Europa.

Mircea Zara, prezent şi el

Organizatorii le-au pregătit celor prezenţi o surpriză de proporţii. Astfel, atmosfera din club va fi întreţinută de cunoscutul VJ al MTV, Mircea Zara, care se va asigura că toţi cei prezenţi la eveniment se vor distra de minune. În plus, intrarea doamnelor şi domnişoarelor va fi liberă, în timp ce băieţii vor plăti 20 de lei pentru un bilet de intrare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite