Spectacol 3D în premieră europeană la Teatrul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Călătorie spre centrul pământului” de Jules Verne va fi pus în scenă la Teatrul Naţional, duminică de la ora 19.30, în Sala Mică.

Spectacolul inedit de teatru este realizat folosindu-se tehnica 3D. Astfel, arta teatrală se va îmbina cu imagini tridimensionale, iar spectatorii aflaţi în sala transformată într-un soi de cinema tridimensional vor avea ocazia să îi vadă pe actorii din spatele unui ecran transparent.

Teatrul din Târgu-Mureş a fost deschis la această idee de a face un spectacol cu actori şi cu imagini tridimensionale, care spoate fi urmărit numai cu ochelari 3D. Din câte ştim noi, este un spectacol în premieră pentru Europa şi ne bucurăm că îl vom pune în scenă la Mureş. Este un pas înainte pentru teatru, care oricum trebuie să se apropie mai mult de tendinţele actuale”, a declarat regizorul Radu Dinulescu, directorul Teatrului de Marionete din Arad, care va monta spectacolul la Naţionalul mureşean.

Spectacolul, „vibrant şi modern”, îi are în distribuţie pe actorii Costin Gavază, Tiberiu Vasiniuc, Luchian Pantea, Iulian Praja, Stanca Jabeniţan şi Stelian Chiţacu. Costumele pe care aceştia le vor purta sunt cu totul deosebite, realizate de Gwenaelle Picheri. Biletele costă 25 de lei, fiind vorba de un spectacol în premieră.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite