Şcoală pentru persoanele supraponderale înfiinţată la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obezitatea va putea fi tratată la Târgu-Mureş, cu ajutorul specialiştilor
Obezitatea va putea fi tratată la Târgu-Mureş, cu ajutorul specialiştilor

Având sloganul “E mai uşor să trăieşti cu sănătate şi încredere în tine! Încearcă şi tu!”, Asociaţia Română de Cancer – ”Destine Comune”, din Târgu-Mureş, iniţiază o şcoală pentru combaterea obezităţii, prima de acest gen din judeţ.

În cadrul acesteia, ”cursanţii” vor primi sfaturi despre cum să-şi controleze greutatea şi să slăbească armonios, uşor şi mai ales sănătos, beneficiind de experienţa unui nutriţionist, a unui fizioterapeut şi a unui kinetoterapeut din cadrul Asociaţiei. În plus, deoarece problemele de greutate apar, în cazul multora, pe fond de stres ridicat, cursanţii vor beneficia şi de serviciile unui psiholog. Experţii din cadrul şcolii create de Asociaţia Destine Comune are rolul de a-i ajuta pe cei ce suferă de obezitate la limite acceptabile de greutate sau în armonie cu propria persoană.

Aşteptăm ca minim 12 persoane să se înscrie la cursuri, pentru ca să putem da drumul programului nostru, intitulat sugestiv sloganul “E mai uşor să trăieşti cu sănătate şi încredere în tine! Încearcă şi tu!”. Acestea vor include chiar şi activităţi în aer liber şi cursuri pentru o alimentaţie sănătoasă, fiecare persoană înscrisă urmând să beneficieze de servicii personalizate de consultanţă, astfel încât fiecare participant să revină la forma de dinaintea bolii”, spune Stella Hanusz, preşedinte Asociaţia Română de Cancer – ”Destine Comune”.

Şcoala se compune din 15 întâlniri cu componente teoretice şi practice, iar înscrierile se fac până în data de 15 aprilie, aşadar timp este suficient pentru ca mureşenii supraponderali să se convingă că au o problemă şi să decidă să o rezolve cu ajutorul profesioniştilor. Înscrierile se fac apelând numerele de telefon 0365 881.032 sau 0265 211.517, costurile unui astfel de curs variind între 100 şi 200 de lei per cursant.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite