Paza bună trece primejdia rea, în şcolile mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a demarat Proiectul partenerial „PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA”, în colaborare cu Gimnaziul „Serafim Duicu”.

Proiectul a fost lansat în luna septembrie a anului 2010 cu scopul de a creşte gradul de informare al elevilor, profesorilor şi părinţilor în ceea ce priveşte măsurile de prevenire a victimizării pe diverse domenii: siguranţa personală şi a bunurilor, dispariţiile de copii, siguranţa pe internet etc.

Marţi s-a derulat o întâlnire cu tematică rutieră. Mai exact, elevii claselor implicate în proiect – IA, IIB şi IVA – au realizat desene pe teme rutiere, reunite în expoziţii, de către doamnele învăţătoare Cristina Chirteş, Finica Moldovan şi Ana Boaru.

Pornind de la desenele realizate şi mesajele transmise de acestea, subinspector Sorel State de la structura de prevenire a IPJ Mureş a dezbătut cu elevii principalele reguli de circulaţie, în special cele necesar a fi cunoscute de copii, consecinţele nerespectării regulilor rutiere.  Nu în ultimul rând, cei mici au fost mesagerii care au transmis mesajele Poliţiei părinţilor elevilor din cele 3 clase participante la proiect.

Următoarea activitate planificată va avea loc cu prilejul Zilei Copilului, când va fi organizată o expoziţie de desene cu tema „Cum văd copiii Poliţia”.  (Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, IPJ Mureş)

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite