Mureşean prins la braconaj de jandarmii reghineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost prins în flagrant de jandarmi (foto: arhivă)
Bărbatul a fost prins în flagrant de jandarmi (foto: arhivă)

Întrucât în judeţul nostru s-au înmulţit cazurile de braconaj, atât în pădurile de munte, cât şi în apele curgătoare, în acest sfârşit de săptămână, jandarmii reghineni au executat mai multe misiuni de patrulare pentru combaterea fenomenului pe râul Mureş.

În timpul uneia dintre aceste misiuni, jandarmii au observat o persoană care pescuia prin metoda ”la tras”, considerată ilegală, conform legilor în vigoare. Braconierul nu a avut timp să fugă, astfel că faptele sale au putut fi uşor probate de către oamenii legii.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost surprins cu peşte care prezenta urme de înţepare. Totodată, pescarul avea asupra sa un băţ de pescuit (lansetă cu patru ancore şi cu trei braţe, ancore care erau confecţionate artizanal şi caresunt interzise prin lege).

Cel în cauză se face vinovat de comiterea infracţiunii de pescuit ilegal, iar oObiectele găsite asupra lui de jandarmi, au fost ridicate în vederea confiscării. Peştele prins ilegal a fost predat Direcţiei Sanitar Veterinare în vederea distrugerii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite