Cetăţean sârb fără viză de şedere amendat la Mureş pentru şedere ilegală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de la Imigrări au început controalele în teritoriu
Poliţiştii de la Imigrări au început controalele în teritoriu

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări Mureş au efectuat ieri o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, fiind astfel depistat un cetăţean sârb a cărui viză de şedere în România expirase.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii mureşeni a rezultat că bârbatul a intrat legal în România, în baza unei vize de lungă şedere, însă la expirarea vizei, sârbul nu a făcut nici un demers pentru reglementarea situaţiei sale juridice pe teritoriul ţării noastre. Cu alte cuvinte, odată expirată viza de şedere, sârbul a uitat să o reînnoiască.

Cetăţeanul sârb a fost îndrumat să se prezinte la sediul Serviciului Imigrări Mureş cu documentaţia necesară în vederea reglementării dreptului de şedere, totodată fiindu-i aplicată şi o amendă contravenţională pentru şedere ilegală în valoare totală de 400 lei, conform legilor în vigoare. Acţiunile de acest gen vor continua şi în viitor, întrucât cazurile de şedere ilegală s-au înmulţit în ultima perioadă pe teritoriul judeţului nostru.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite