Arestaţi după ce au bătut şi tâlhărit un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei implicaţi în mafia pariurilor au fost condamnaţi
Cei implicaţi în mafia pariurilor au fost condamnaţi

Poliţiştii mureşeni au reţinut nouă persoane, acuzate că l-au lovit cu pumnii şi bâtele pe un mureşean, căruia i-au furat apoi telefonul mobil şi suma de 242 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Violenţe de la Poliţia municipiului Târgu-Mureş, s-a reuşit probarea activităţii infracţionale a 9 persoane, în sarcina acestora fiind reţinută comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Fapta s-a consumat în noaptea de 11/12.09.2011, la orele 00:01, pe pe Calea Sighişoarei din Tg.Mureş, atunci când un bărbat din Tg.Mureş însoţit fiind de alţi doi bărbaţi, a fost acostat de către mai mulţi indivizi care după ce l-au agresat, lovindu-l cu pumnii şi bâtele, i-au sustras telefonul mobil precum şi suma de 242 lei.

Agresorii, indivizi cu vârste între 23 şi 41 ani, toţi cu domiciliul în Tg.Mureş, au fost reţinuţi de către poliţişti, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Mureş urmează a dispune în continuare măsurile legale.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite