Adrian Eftimie electrizează Sighişoara cu noul hit „Lonely”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ-ul va mixa în Club Aristocrat Society şi le va oferi celor prezenţi o experienţă muzicală de neuitat. Eftimie este cel mai solicitat DJ român, mixând în cele mai cunoscute cluburi din ţară, dar şi din străinătate.

Mureşenii au motive de sărbătoare în acest sfârşit de săptămână. Cel mai tare DJ din România va mixa în Sighişoara, la Club Aristocrat Society, începând cu ora 23.00. Evenimentul este cu atât mai special, cu cât DJ-ul îşi va lansa oficial noul hit, „Lonely”. Trecuse mult timp de când Eftimie nu mai lansase vreo piesă, dar aşteptarea a meritat. „Lonely” sună oarecum diferit faţă de tot ce se aude la ora actuală prin cluburile din ţară, astfel că mureşenii care aleg să-şi petreacă sâmbăta în Cetate vor avea parte de o experienţă muzicală cu totul neobişnuită.

Cel mai bun DJ român

Bucureşteanul şi-a început activitatea de DJ din dorinţa de a împărtăşi pasiunea pentru muzică şi altora, astfel că în 1991 construieşte, împreună cu cel mai bun prieten al său, primul post de radio pirat din România. După câţiva ani petrecuţi în radio, şi alţi ani petrecuţi mixând în cluburi precum Disco Club Le Baron sau Space, devine rezident al Kristal Glam Club, poziţie care îi oferă cele mai mari satisfacţii în cariera de DJ. În 2006, hitul „No side effect”, o melodie remixată de mulţi DJ români, a spart toate topurile, iar în 2007, anul în care a mixat pentru prima dată în străinătate, Eftimie câştigă concursul Heineken Music Thirst cu piesa „Elevation” şi mai scoate încă un hit, „City lights” la MadeInn Records. În 2009, Eftimie a câştigat premiul de „Cel mai bun DJ român” la Gala Nights.ro, fiind apogeul carierei sale muzicale.

Biletele la petrecerea de mâine seară costă 15 lei, iar organizatorii au stabilit ca acestea să nu poată fi achiziţionate decât în seara evenimentului şi numai la intrarea în club. Rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0265 777.999.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite