Târgu-Jiu: Trei şoferi băuţi la volan, prinşi de Poliţia Rutieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii nu îi iartă pe şoferii care încalcă legea
Poliţiştii nu îi iartă pe şoferii care încalcă legea

Oamenii legii au întocmit, azi-noapte, dosare penale pe bandă rulantă, după ce au depistat în trafic mai mulţi şoferi care s-au urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Azi-noapte, ora 01.00. Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Municipal l-au depistat în trafic, pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Târgu-Jiu, pe Ion P., de 47 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu etilotestul, şoferul a prezentat o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Două ore mai târziu, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat în trafic, pe strada Narciselor, din Târgu-Jiu, pe Ilie P., de 33 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto refuzând recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi-dimineaţă, în jurul orei 05.00, exact după trei ore de la depistarea şoferului de 33 de ani, oamenii legii din Motru l-au depistat pe Robert I. M., de 35 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Motru, după ce a consumat mai multe beri. Testarea cu etilotestul a arătat că acesta avea concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei şoferi s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie ce depăşeşte limita legală. Fapta se pedepseste cu închisoare de la 1 la 5 ani. Şoferii turmentaţi au rămas şi fără permisul de conducere.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite