Sentinţă neaşteptată în cazul furturilor din vile de lux. Suspecţii „săltaţi“ de poliţie au fost lăsaţi în libertate. Trei dintre ei sunt în arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspecţii din dosarul spargerilor din vile de lux ale unor persoane potente financiar din Gorj au fost puşi în libertate de către Judecătoria Târgu Jiu.

Instanţa de judecată a decis ca trei dintre cei şase suspecţi de furturi din vile de lux să fie arestaţi la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. De asemenea, o altă persoană a primit măsura controlului judiciar pe 60 de zile.

Suspecţii au vârste cuprinse între 29 şi 49 de ani, iar printre aceştia se află şi Petre Stăncioi, un interlop celebru din Târgu Jiu, care a incendiat maşinilor unor şefi din poliţie.

Oamenii legii au confiscat, în urma percheziţiilor efectuate ieri, mai multe bunuri care care ar fi fost furate din locuinţele persoanelor suspectate de furturi din locuinţe de lux. Este vorba de 250 g de bijuterii din aur şi un ceas. Acestea urmează să fie restituite părţilor vătămate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite