Scandaluri din cauza alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbați din comuna Turburea au băut zdravăn, după care s-au luat la bătaie. De asemenea, în comuna Bengești-Ciocadia, un tânăr l-a luat la bătaie pe cumnatul său, conflictul având loc tot pe fondul consumului de alcool.

Doi bărbați de 64 de ani și 54 de ani au ajuns la Spitalul din Târgu-Cărbunești, după ce au fost loviți cu pumnul de un alt scandalagiu mult mai tânăr decât ei. „Cu ocazia cercetăriilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit  că pe fondul consumului excesiv de alcool a izbucnit un conflict, numitul D. M., lovindu-i pe cei doi cu pumnul în zona feţei, fapt pentru care A.C., s-a dezechilibrat iar în cădere s-a lovit cu capul de un podeţ de pe marginea drumului. Totodată s-a constatat că numiţii A. C. şi A. P., aveau asupra lor un briceag cu lamă de 10 cm  şi o bară de fier beton de circa 80 cm şi diametru de 4 mm. Aceştia au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Târgu Cărbuneşti pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire.  iar numiţilor A.C., şi A.P., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept în locurile şi imprejurările în care ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori ar putea tulbura ordinea și liniștea publică“, a spus George Neagoe, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Un alt scandal a avut loc între doi cumnați în localitatea Bengești Ciocadia. Unul dintre acești a furat autoturismul aparținând rivalului său și l-a lovit intenționat. „Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că C.C., de 33 ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, după un conflict verbal avut cu F.G., cumnatul său, a pătruns fără drept prin escaladarea gardului în curtea locuinţei bunicului său F.G., de 78 ani, din comuna Bengeşti Ciocadia, l-a agresat fizic, după care a plecat de la faţa locului cu autoturismul proprietate personală, cu intenţie, a lovit şi avariat autoturismul, aparţinând lui F.G., staţionat în faţa locuinţei numitului F. G., provocând spaima şi frică mai multor cetăţeni aflaţi în zonă, prejudiciul cauzat fiind de 8.000 lei. Suspectul C.C., a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,51% alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul orăşenesc Novaci, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravii şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală“, a spus George Neagoe.

Poliţiştii au luat, faţă de C. C., măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, urmând să fie prezentat Parchetului şi Judecătoriei Novaci cu propunerea de arestare preventivă.


Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite