Scandal MONSTRU! Marius Avram, arbitraj 100% pro-Steaua la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Avram
Marius Avram

Arbitrajul din meciul Pandurii - Steaua, scor 1-1, a dovedit încă o dată că în Liga I are câştig de cauză cine ţipă mai tare. După înfrângerea de la Târgu Mureş, patronul roş-albaştrilor a sărit ca ars. Motivul? Echipa sa nu a primit un penalty în prelungiri. Atunci, latifundiarul a făcut că n-a văzut şi o altă lovitură de la 11 metri neacordată gazdelor. Ţipetele şi înjurăturile lui Becali de atunci au dat roade. Af

În confruntarea cu Pandurii, formaţia din Ghencea ar fi trebuit să termine meciul în nouă oameni, însă centralul Marius Avram a fost „aliatul" Stelei.

În repriza secundă, mai întâi, în minutul 52, Răduţ l-a călcat violent pe Maxim. Reluările TV au demonstrat că mijlocaşul ar fi trebuit eliminat, însă acesta n-a văzut nici măcar „galben"!

Decizie ridicolă şi pe final

Marius Avram a simţit nevoia să le mai dea o mână de ajutor steliştilor pe finalul partidei.

Mai precis, în minutul 88, Bourceanu a pierdut un balon, iar pentru a opri un atac periculos al gorjenilor şi-a tras adversarul de tricou, comiţând un fault evident. În mod clar, infracţiunea ar fi trebuit sancţionată cu un „galben" care ar fi dus la eliminarea lui Bourceanu întrucât „închizătorul" încasase deja un avertisment în minutul 76.

Ce decizie a luat Marius Avram? Una ridicolă! A dicat fault pentru Pandurii, însă i-a acordat „galben" lui Nistor pentru proteste!

Condescu l-a pus la zid

Prestaţia lui Marius Avram i-a scos din sărite pe gorjeni. Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a explicat motivul pentru care centralul întâlnirii a avut o manieră de arbitraj prin care a dezavantajat echipa sa.

„Avram a dat cartonaşe galbene la jucătorii noştri astfel încât patru dintre ei să fie suspendaţi pentru meciul cu echipa tatălui său", a afirmat Condescu.

Etapa viitoare e programată întâlnirea Astra - Pandurii (duminică, 8 aprilie, ora 17.00 / GSP TV). La prahoveni, secretarul general al clubului e Vasile Avram. El a fost numit în această funcţie după ce a trebuit să plece din fruntea arbitrajului românesc întrucât a fost acuzat de corupţie.

Fotbaliştii care au văzut „galben" contra Stelei şi nu vor juca împotriva Astrei sunt: Claudiu Voiculeţ, Călin Cristea, Alexandru Maxim şi Mihai Pintilii. Toţi cei patru au fost titulari în confruntarea cu formaţia din Ghencea.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite