Români în Brexit. Restaurant tradiţional, deschis de un cuplu de bucureşteni într-un orăşel din Anglia. „Are succes“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţii Conduraru au deschis un restaurant cu mâncare românească în Anglia Foto: www.kentonline.co.uk
Soţii Conduraru au deschis un restaurant cu mâncare românească în Anglia Foto: www.kentonline.co.uk

Un restaurant care serveşte preparate din bucătăria tradiţională românească a fost deschis de către doi tineri români în oraşul Gravesend, din comitatul Kent, din Anglia.

Restaurantul „Ambient“ a fost deschis la jumătatea lunii decembrie în zona centrală a oraşului Gravesend din Kent, Marea Britanie. 

Vasile Conduraru şi soţia sa Corina, originari din Bucureşti, s-au mutat în Anglia în anul 2017. Cei doi au decis să înfrunte Brexit-ul şi au rămas în Marea Britanie ca să se apuce de afaceri. Au închiriat spaţiul, după care au trecut la renovarea acestuia, care a durat aproximativ un an. 

„Sunt foarte fericit că am reuşit să deschidem după ce am aşteptat un an. Suntem o echipă nouă şi folosim acest timp pentru a ne cunoaşte. Nu aş fi putut deschide restaurantul fără soţia mea, ea conduce bucătăria“, a spus Vasile Conduraru, pentru publicaţia „Kent Online“.

Acesta a mai menţionat că restaurantul are succes printre localnici şi că este mulţumit de investiţia făcută. 

90% din mâncare este românească

90% din mâncare oferită de cei doi tineri antreprenori are specific românesc, cum ar fi: sarmale, papanaşi sau mici, platou rece ţărănesc. Restaurantul oferă şi preparate din bucătăria non-est-europeană: paste, fructe de mare şi peşte. 

restaruant ambient anglia

Foto: restaurantambient.co.uk

Amenajarea restaurantului este realizată într-un stil românesc, scriu jurnaliştii britanici, cărora Vasile Conduraru le-a spus că în Bucureşti restaurantele au un stil victorian şi sunt dotate cu mese şi scaune din lemn. Pereţii sunt pictaţi manual şi decorul este atent ales. 

restaruant ambient anglia

Foto: restaurantambient.co.uk 

Vă recomandăm să mai citiţi 

Doi tineri braconieri prinşi de jandarmi pe râul Jiu

Transalpina, deszăpezită în permanenţă. Ninge încontinuu în Parâng VIDEO

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite