Primarul care transmite controalele live, pe Facebook. „Doar aşa putem să îndreptăm lucrurile“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Cosmin Morega face aproape zilnic transmisii video live pe Facebook
Primarul Cosmin Morega face aproape zilnic transmisii video live pe Facebook

Un primar din judeţul Gorj se foloseşte de Facebook ca un aliat în activitatea pe care o desfăşoară. Cosmin Morega, primarul municipiului Motru, face aproape zilnic controale inopinate şi transmite totul live pe Facebook.

De exemplu, miercuri dimineaţă, Cosmin Morega a fost la o grădiniţă din localitate unde cursurile nu au fost reluate din cauza unor lucrări care nu au fost finalizate. Acesta a constatat că personalul grădiniţei nu era la serviciu la ora 8,00, pentru a face curăţenie în vederea redeschiderii unităţii, deşi programul de lucru începe la ora 7,00. 

Aproape zilnic, primarul municipiului Motru face controale în mod neaşteptat. Acesta spune că transmisiile video pe care le face pe Facebook reprezintă o modalitate de a-i informa pe cetăţeni.

„Este o modalitate de a transmite în timp real date exacte şi corecte cu privire la activatea de zi cu zi. De multe ori, pe această cale, am atras atenţia cu porivire la anumite aspecte constatate şi de fiecare dată lucrurile s-au mişcat într-o direcţie bună şi mult mai repede”, afirmă edilul.

„Cetăţenii municipiului Motru au, astfel, ocazia de a vedea în direct anumite aspecte cu privire la activitatea de zi cu zi. Am dorit ca întotdeauna adevărul să primeze şi oamenii să înţeleagă că nu totul depinde doar de primar. Sper ca, într-o bună zi, să fim cu toţii mult mai responsabili, să punem umărul la diferite încercări cu care ne confruntăm“, adaugă acesta. 

„Este metoda cu cel mai mare randament“

Primarul municipiului Motru a constatat că reţeaua de socializare este o metodă cu mare randament pentru a îndrepta lucrurile.

„Instituţiile s-au factorii care pot lua decizii au văzut în direct şi lucrurile bune şi mai puţin bune ale angajaţilor, au văzut şi problemele cu care se confruntă insituţia şi în mare parte aceste probleme se rezolvă. Este regretabil faptul că este metoda cu cel mai mare randament, pentru că, la ora actuală, se pare că doar aşa putem să îndreptăm lucrurile pentru binele comunităţii.  În principiu, am căutat să nu filmez persoane, ci esenţa problemei“, spune acesta. 


Vă mai recomandăm să citiţi 

O primărie cu 15 angajaţi plăteşte 48 de abonamente de telefonie mobilă. Cum explică situaţia primarul

Executor judecătoresc, reţinut de procurorii anticorupţie. Este acuzat că a prejudiciat o companie de stat cu 1,4 milioane de lei 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite