UPDATE Doi copii au fost răniţi într-un accident. Micuţii se aflau într-un tractor care s-a răsturnat

0
0
Tractorul s-a răsturnat în afara drumului
Tractorul s-a răsturnat în afara drumului

Doi copilaşi cu vârste de un an şi opt luni, respectiv, de opt ani, au fost răniţi în urma unui accident mai puţin obişnuit.

UPDATE

Ora 17,00

Unul dintre copiii răniţi în accident a decedat. 

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, un bărbat, de 30 de ani, din din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea pe DS Valea Motrului, un ansamblul  de vehicule format dintr-un tractor neînmatriculat şi neînregistrat în circulaţie şi o semiremorcă confecţionată artizanal, s- a răsturnat în afara drumului.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului tractorului, împreună cu cei doi pasageri minori, de 1 şi patru luni şi 8 ani, fiind transportaţi la spital, unde  minorul de 1 ani şi patru luni a decedat.

Conducătoarul tractorului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei“, a declarat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Polşiţiei Gorj.

Minorii se aflau în cabina unui tractor care s-a răsturnat într-o râpă  din comuna Văgiuleşti. 

Tractorul se deplasa pe un drum comunal din localitatea Valea Motrului. 

Nu se cunoaşte exact modul în care s-a produs accidentul. 

Victor Ţuhaţu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a precizat că echipaje se află la faţa locului şi desfăşoară cercetări. 

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri