Modificările dispuse de UEFA i-au bulversat pe panduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii au revenit la Târgu Jiu, după stagiul de pregătire din Austria, dar echipa este bulversată în urma modificărilor decise de UEFA, cu privire la disputarea primului meci din turul II preliminar, în deplasare, şi nu acasă, cum se stabilise.

Antrenorul Cristi Pustai s-a arătat supărat pe faptul că programul de desfăşurare a meciurilor a fost modificat pe ultima sută de metri: „Sunt foarte supărat pentru că ieri am aflat că jucăm primul meci în deplasare. Tot programul a fost dat peste cap. Am zis că aşa ceva se întâmplă doar în Liga I, dar văd că şi la UEFA se lucrează la fel“. 

Tehnicianul susţine că timpul de refacere nu este suficient şi că se va resimţi o anumită presiune asupra jucătorilor: „Cum ne-am făcut noi programul, ar fi urmat două zile libere şi ne reuneam duminică, iar apoi urma să jucăm acasă“. 

Echipa se va antrena în continuare la Târgu Jiu până duminică. Jucătorii aflaţi pe lista UEFA vor intra în cantonament, iar luni este programată deplasarea spre Estonia cu o cursă charter pentru meciul programat marţi la Tallin.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite