Mesaj sfâşietor al iubitului tinerei care a murit în accidentul de la Lugoj: „Inima mea refuză să mai bată fără tine“

0
0

Viaţa unei tinere în vârstă de numai 19 ani a fost curmată în mod neaşteptat în urma unui cumplit accident rutier, care a avut duminică seara, în municipiul Lugoj. Denisa Cruceru, din comuna Băleşti, se deplasa către Timişoara într-un autoturism condus de către un amic, Bogdan Negrescu, în vârstă de 21 de ani, din Târgu Jiu.

În maşină se aflau cinci tineri care mergeau la Timişoara, la facultate şi la muncă. Accidentul a avut loc chiar în 

image

intersecţia cu sens giratoriu dintre DN 7 şi centura oraşului Lugoj. Autoturismul BMW a intrat cu viteză şi a lovit scuarul care delimitează sensul giratoriu, după care a derapat în afara părţii carosabile. Tânărul aflat la volan se află află în comă, iar Denisa a murit la spital, din cauza rănilor multiple suferite. Alţi doi tineri au suferit răni grave, iar o altă pasageră a scăpat cu răni uşoare. 

„Mă uit în jurul meu şi te văd doar pe tine!“

Ionuţ, prietenul Denisei, este în stare de şoc. Acesta a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook:

„Nu îmi vine să cred aşa ceva... Sunt în stare de şoc. De ce tocmai tu, de ce Dumnezeu a vrut să te ia aşa devreme. Nu pot să cred aşa ceva! Cine mă mai enervează pe mine, cine mă mai stresează, cine îmi mai spune mie că mă iubeşte şi că nu poate să stea fără mine? Cine, inima mea, cine? Numai pot, nu pot să cred aşa ceva! Inima mea refuză să mai bată fără tine! Tu erai tot ce aveam mai drag, tot ce iubeam mai mult pe lumea asta. Refuz să cred că nu mai eşti printre noi, refuz să cred că Dumnezeu te-a vrut acolo sus. Mi-ai lăsat un gol în inimă pe care nimeni nu-l poate umple, nimeni nu mă va mai iubi aşa cum ai făcut-o tu! Te iubesc şi te voi iubi toata viaţa mea! Sufleţelul meu vei rămâne etern în inima mea! Mă uit în jurul meu şi te văd doar pe tine! Îţi văd zâmbetul tău frumos care ma făcea şi pe mine să zâmbesc! Îţi văd ochişorii tăi plini de iubire! Refuz să cred ca numai eşti! Vei rămâne mereu în inima şi sufleţelul meu, iubirea mea! Nu te voi uita niciodată, Denisa mea!“
image

Prietenii Denisei sunt devastaţi de vestea teribilă a morţii acesteia. „Inima mea, hai înapoi! De ce ai plecat şi m-ai lăsat singură? Cine mă mai sună pe mine să îmi povestească toate tâmpeniile, cine mai e lângă mine acum? De ce m-ai lasat tocmai acum când ştiai că îmi e greu? De ce inima mea, de ce ? Te rog frumos, sună-mă şi spune-mi că nu e adevărat, spune-mi că e un coşmar şi că eşti bine. Te iubesc şi nu te voi uita niciodată!“, a scris pe Facebook Alexandra Maria.

Prietenul Denisei, Iounuţ, este şocat de moartea iubitei sale: , a scris Ionuţ pe Facebook. 

image

FOTO: Lugoj Online

Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum

Accidentul a avut loc pe un carosabil umed, pentru că se înregistra lapoviţă. Ionuţ Sîrbu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, a spus că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Ca urmare a impactului, se bănuieşte că maşina se deplasa cu viteză mare

Mai multe - Târgu-Jiu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite