Marcel Romanescu a primit mandatul de primar al municipiului Târgu Jiu: „Prioritatea numărul unu este înfiinţarea unei direcţii pentru atragerea fondurilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul ales al municipiului Târgu Jiu (PNL), Marcel Romanescu, a primit, ieri, mandatul din partea Circumscripţiei Electorale. Ceremonia a fost scurtă şi s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Primăriei Târgu Jiu.

Marcel Romanescu a fost felicitat de mai mulţi membri din Biroul Electoral Judeţean şi chiar de consilierul senatorului PSD, Florin Cârciumaru. Primarul ales le-a mulţumit membrilor Biroului Electoral, pentru că alegerile s-au desfăşurat fără incidente: „Trebuie să mulţumesc reprezentanţilor Circumscripţiei Electorale, domnului preşedinte, domnului vicepreşedinte şi membrilor pentru faptul că nu am avut niciun fel de problemă în această campanie electorală sau dacă au fost, au fost probleme minore. Le mulţumesc colegilor mei care m-au susţinut în această perioadă destul de dificilă de campanie electorală, trebuie să le mulţumesc celor trei reprezentanţi ai mei din Biroul Judeţean şi din Biroul de Circumscripţie Local, mulţumesc în mod special mandatarului meu financiar, care m-a suportat în această perioadă de campanie electorală şi în primul şi primul rând târgujienilor, care mi-au oferit această şansă de a-i reprezenta din calitatea de primar în următorii trei ani“. 

Direcţie pentru atragerea fondurilor europene

Marcel Romanescu a spus că încă nu a început să negocieze formarea unei noi majotităţi în Consiliul Local Târgu Jiu:

image
„Până în acest moment nu am negociat pentru constituirea unei majorităţi. Îmi doresc ca proiectele mele să fie foarte bine analizate de către toţi consilierii“. 

Primarul ales a spus că vrea să înfiinţeze o direcţie care să atragă fonduri europene: „Prioritatea numărul unu este legată de încercarea de constituire a unei direcţii sau cel puţin a unui serviciu pentru atragerea de fonduri europene, pentru că mai avem doar trei ani şi jumătate la dispoziţie şi sunt interesat în mod direct să dezvolt acest oraş şi mergând pe o astfel de cale“.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri