Locuri de muncă pentru absolvenții din Gorj care vor să își găsească o slujbă

0
0

O bursă a locurilor de muncă dedicată absolvenților va fi organizată în municipiul Târgu Jiu, la jumătatea lunii octombrie, de către Agenția Județeană de Ocuparea Forței de Muncă Gorj.

Absolvenții sunt așteptați să participe la Bursa Locurilor de Muncă FOTO Alin Ion
Absolvenții sunt așteptați să participe la Bursa Locurilor de Muncă FOTO Alin Ion

Evenimentul va avea loc la parterul clădirii din Campusul Studenţesc „Debarcader“ al Universităţii „Constantin Brâncuşi“. Bursa locurilor de muncă este organizată de Agenția Județeană de Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj.

„În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul tinerilor în căutarea unui loc de muncă, AJOFM Gorj va organiza în data de 14 octombrie 2022, începând cu ora 10.00, în Târgu-Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi, din str Tineretului nr 1, „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți“, se arată într-un comunicat al AJOFM Gorj.

„Se caută firmele care au locuri de muncă disponibile“

Angajații AJOFM Gorj se află în căutarea societăților comerciale care au locuri de muncă disponibile. 

„Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Gorj desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă“, au mai transmis reprezentanții AJOFM Gorj.

Stimulente financiare acordate firmelor care angajează absolvenți

Firmele care angajează absolvenți pot beneficia de o serie de stimulente financiare acordate de stat. „Atât tinerii absolvenți în căutarea unui loc de muncă care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile pot beneficia de sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă. Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la această acţiune“, se mai arată în comunicatul AJOFM Gorj.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite